Vuurfeest

Gezamenlijk eten en dan genieten van Woord, Gitaar en Zang

Een Vuurfeest Vol Verlangen Naar Licht, Warmte & Gezelschap…..

Komt u ook?
Om 17 uur eten we met zn allen een hapje; hierna hebben we speciaal voor deze avond 4 bijzondere artiesten voor u uitgenodigd:
We laten u deze avond oa. graag kennis maken met Spoken Word; het gesproken woord, soms begeleidt met muziek, maar niet altijd: kunstenaars met woorden;


Mickey Wo (1986, Eindhoven) zal aftrappen; Hij is een spoken word artiest die het beste van rap, poëzie en performance combineert.

Het podium is zijn canvas. Zijn optredens zijn portretten, geschilderd met taal, ritme en lichaam. Mickey maakte deel uit van een grote theatertour met Afrovibes, toerde door België en Nederland met de Poëziebus en treedt regelmatig op in stadsschouwburgen, musea en op spoken word podia.

Hierna zal Ismène Elbers, begeleidt door Tom Punt op gitaar, haar Boom van Verlangen in Nispen laten groeien en bloeien.

Ismène, oprichtster van Issy Productions, is geen onbekende in de theaterwereld: werd als Nederlandse geboren in Turnhout, en is via oa. Essen, de Phillipijnen, Spanje, Oost Brabant, Antwerpen en Steenbergen nu alweer jaren in Roosendaal neergestreken.

“Boom van Verlangen” is een voorstelling waarin Ismène haar publiek meeneemt naar hun persoonlijke stille of uitgesproken verlangens. Iedereen jong, oud, rijk of arm heeft wel iets of iemand waarover men droomt wenst of verlangt en deze verlangens zal Ismène tijdens de voorstelling bezingen en naar eigen gevoel en ingeving bespreken middels korte verhaaltjes en/of middels poëzie.

Joost Hoekaf (Joost Hoeck, 1996, geboren en getogen te Essen) is hiphop artiest, (slam) poëet en professioneel performer. Hij stond reeds op podia van alle soorten en maten in zowel België als Nederland en trad op van café tot Bourlaschouwburg. Hij predikt, verzoent en probeert positieve verandering in gang te zetten via zijn werk: Voor de liefde voor de kunst, niet het applaus.

Tegenwoordig woonachtig in Rotterdam, studerend te Antwerpen komt hij graag naar Nispen om het Spoken Word zijn verdiende aandacht te geven.

Het sneldichten, wat een kunst in improviseren is, zal ook aan bod komen; hoe dat eruit gaat zien is vooralsnog niet te plannen: Dat gaat 18 november ontstaan: Komt u het mee beleven?

Kassa: open 16:45 uur
Aanvang: 17.00 uur
Entree: €3,-