Improvisatie Theater DrieMaalPlankenkoorts

VOOR HET BLOK

‘The unknown is where we go
to find new things and
intuition is how we find them.’

– Viola Spolin –

Een lege theatervloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe voorstelling van Drie Maal Plankenkoorts.

In “Voor het blok” duikt de Brabantse theatergroep in de wereld van het improvisatietheater. Aan de hand van de 7 hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de enerverende taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes. Een afwisselende theatervoorstelling die ontstaat voor de ogen van het publiek. Steeds verrassend, als het leven zelf.

Spel
Ad Paantjens, Dragan Zuijkerbuijk, Bas Ambachtsheer, Myrthe Michielsen aangevuld met lokale gastacteurs/gastactrices.

Concept en spelleiding
Corné van Sprundel

Drie Maal Plankenkoorts is een semiprofessioneel theatergezelschap uit Roosendaal. Een eigenwijze, humorvolle blik op de wereld leidt tot toegankelijke, verrassende en verdiepende voorstellingen. Met grote betrokkenheid delen onze theatermakers, acteurs en docenten hun passie voor theatermaken. Zo is Drie Maal Plankenkoorts toneelambassadeur die talentontwikkeling en culturele ontmoeting in de regio stimuleert en organiseert.

Kassa open: 19.30 uur
Aanvang: 20.15 uur
Entree €5,-