De sprookjeskoningin

Een spannende muzikale voorstelling, voor iedereen vanaf 5 jaar.

De sprookjeskoningin is haar glans verloren, alle sprookjes zijn verdwenen. Ze kan zich er niet een meer herinneren. Samen met de kinderen gaat de troubadour op zoek naar de sprookjes. Daarbij ontmoeten ze achtereenvolgens een heks, een trol en een tovenaar. Maar ook onverwachte sprookjesfiguren als een druk pratende kraanvogel en een vermoeide rups komen voorbij. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze uit het boek De Sprookjeskoningin van Ad Grooten komen. Zullen de sprookjes worden gevonden zodat de Sprookjeskoningin weer kan stralen zoals vroeger?

De Sprookjeskoningin is een interactieve familievoorstelling vol vrolijke liedjes in een prachtig kasteeldecor. Voorafgaand zal Ad Grooten liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen en is er een kleur/tekentafel

Bosschenaar Ad Grooten stond aan de basis van bands als Pater Moeskroen en Cowboy Billie Boem. Nu toert hij onder andere met Mannen van Naam en Paul van Loon. Ad combineert zijn muzikantenbestaan met het schrijverschap. Hij schreef onder meer de sprookjesboeken van de Efteling, Sprookjesboom de Musical en tal van andere verhalen en musicals.

Ruth Bakker is zangeres, actrice, poppenspeelster en theatermaakster. Zij is bekend van haar eigen voorstellingen Loet Moet en Loet Broedt. Ook speelde Ruth de rol van Dikkie Dik in een theatertoer met Dirk Scheele en werd ze uitgeroepen tot Rabo Jong Talent.

Zondag 19 mei 2019
Kassa open 13.15 uur
Aanvang: 14 uur
Toegang €5,-

Zie hier de trailer: YouTube