Bangeskuskuiertocht en Feest van het Leven in Nispen

Het Openluchttheater Nispen organiseert op 1 oktober de eerste Bangeskuskuiertocht voor jong en oud. Tijdens deze tocht doen de kuieraars diverse bangeskus aan in en om Nispen. De kuieraars kunnen starten tussen 13.30 en 15.00 uur van uit het Open Luchttheater voor een kuiertocht van circa 4 km. Ze komen na de tocht weer terug in het Open Luchttheater om met het “Feest van het Leven” de middag in het theater op een feestelijke manier af te sluiten.

De bangeskus fungeren deze middag als mini-podium. Bij de bangeskus die de kuieraars tijdens deze tocht aan doen is iets te beleven. Wie en wat er te zien is? Dat blijft nog even een verrassing maar zal zeker een kort genietmoment zijn voor de deelnemers.

Bij terugkomst in het Openluchttheater belanden de kuieraars vanzelf in het Feest van het Leven.

Het Feest van het Leven is een initiatief van Cultuurnetwerk Roosendaal en wordt in samenwerking met Theatergroep Bint, Burgerhout Bruist (op 10 september) en Stichting OLT Nispen georganiseerd. In opdracht van gemeente Roosendaal verbindt het netwerk kunst en cultuur aan initiatieven en nieuwe ontwikkelingen in de gemeente. Zie voor meer info: www.cultuurnetwerkroosendaal.nl

Gemeente Roosendaal is een mozaïek van verschillende inwoners, de stad en de dorpen zijn rijk aan uiteenlopende culturen en werelden. Hier haalt de Mobiele Vier Brigade van Theatergroep Bint persoonlijke verhalen op die gaan over het vieren van het leven. En met die verhalen van Roosendalers maken zij de eigentijdse theatervoorstelling VIER!, die het hart vormt van het Feest van het Leven: Het leven is vol met verhalen die verteld willen worden. Grote verhalen, kleine verhalen, interessante verhalen, gewone verhalen. Wat vind jij belangrijk in je leven? Welke momenten in het leven laat jij misschien te snel voorbijgaan? En met wie zou jij het leven willen vieren?

Dus Feest in Nispen; Feest van het Leven in het Openluchttheater Nispen!

 

Wil je bijdragen door jouw favoriete feestelijke cake, koekje, hapje mee te nemen dan kan dit.

Laat het weten aan Ria van den Brand (06-23060465),Mariska Wagemakers of stuur een berichtje aan info@openluchttheater-nispen.nl

Zin om mee te feesten maar niet om te kuieren dan ben je van harte welkom vanaf circa 15.00 uur in het Openluchttheater.

Deelname aan de kuiertocht is €3,-, kinderen tot 12 jaar gratis.
Deelname aan het Feest van het Leven is zonder entree.